General Tech Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here...

no noise from speakers with new headunit

  #1  
Old 06-07-2011, 08:30 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Nov 2010
Posts: 6
Default no noise from speakers with new headunit

i posted this in the rodeo section but figured id post here too to get more input. i just got a 94 rodeo and it had the stock headunit in it. i bought a new pioneer headunit and hardwired it in. it turns on fine but no noise or anything from the speakers! i double checked my wiring and even tested the wires on the stock harness that go to the speakers (checked them with a AA battery and the speakers popped like they should) but still i have no music :-( i even returned the headunit thinking it was defective but the new one did the same thing.... am i missing something? to my knowledge the rodeo doesnt have a external amp does it?? any help would be greatly appreciated. i need my music!!
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
jstar41
Amigo
2
11-19-2008 04:00 PM
Mike124
Rodeo
0
08-13-2008 03:17 AM
vincenelly
Rodeo
8
06-07-2008 06:09 PM
Mike124
Trooper
6
02-20-2008 08:20 PM
rainfire
Private For Sale/Trade Classifieds
0
01-09-2008 03:41 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: no noise from speakers with new headunit


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.