HELP ME!! - Isuzu Forums - Isuzu Enthusiasts Forum

Amigo Talk about Isuzu Amigo related topics here...

HELP ME!!

  #1  
Old 10-04-2007, 08:09 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2007
Location: United States
Posts: 7
Default


< =>
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</>
Hey I got post 200 up on Amigos, ya boy.. Anyways, I just bought my 1994 Isuzu Amigo, 5 speed, 152,000 miles.. Runs great.. But my concern is when I get into higher RPM's.. It squeeks a little, I also tried it in Nuetral and it does the same in higher RPM's. Not sure what it was, I oiled the belt with some WD-40, it stopped for a mile then started back up.. Anyone have any idea of what it may be??
 
  #2  
Old 10-04-2007, 09:27 PM
Member
Join Date: Sep 2007
Location: United States
Posts: 66
Default

If it went away AFTER you oiled the belt, it is the belt. WD40 is a poor lubricant, it has a very short life span and leaves no residual to lubricate. I would just adjust the belt tighter and see if that will get rid of the squeak. If not may be a bent pulley or a bad bearing, but it sounds like a loose fan belt to me. Good luck and please post what you find.
 
  #3  
Old 10-06-2007, 12:18 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2007
Location: United States
Posts: 7
Default



NO MORE SQUEEKS! Got a new alt/crank/fan belt.. And also a new power steering belt.. Also I changed the oil, differential fluids, and clutch fluids.. And took out the AC belt, figured I don't use it, and its blocking my alternator which I needed to get to, in order to change the belt.. So I did away with it. Now I have a minore problem and I am not sure what it is.. It has a rough Idle when in neutral, could it be I tightened the belt too much? Or does taking the air conditioning have something to do with it.. May it be something else? Please help me out!
< =>
<!--
var SymRealOnLoad;
var SymReal;

Sym()
{
window.open = SymWinOpen;
if(SymReal != null)
SymReal();
}

SymOnLoad()
{
if(SymRealOnLoad != null)
SymRealOnLoad();
window.open = SymRealWinOpen;
SymReal = window.;
window. = Sym;
}

SymRealOnLoad = window.onload;
window.onload = SymOnLoad;

//-->
</>
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
trooper90
Trooper
0
12-01-2006 05:49 PM
hrosenbaum
General Tech
1
02-15-2006 02:04 PM
chuckie
Pickup
4
12-28-2005 10:49 PM
98ZuZu
General Tech
1
04-12-2005 11:01 PM
RODEHO
New Member Area
3
03-07-2005 01:29 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: HELP ME!!


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.