Pickup Talk about Isuzu Pickup related topics here...

Flashers....

  #1  
Old 05-27-2004, 09:22 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2004
Location: United States
Posts: 1
Default



ok so i'm new here but i guess so is everyone else. here's my dilemma. I've got an 88 isuzu pickup (got it for 300 bucks) but the turn signals and hazards don't work. i've not found any bad wires and no bad fuses or relays (the turn signal relay also controls the lights) and i can't find the signal flasher. grr.


if anyone has any help (they didn't have the book at autozoneor advance) i'd appreciate it.


Thanks,


Steve
 
  #2  
Old 10-30-2004, 10:15 PM
Junior Member
Join Date: Oct 2004
Location: United States
Posts: 5
Default



Hey man I got the book here and it says:


"The turn signal flasher and hazard flashers are contained in a single small canister-shaped unit located in the wiring harness under the dash near the steering column."


I have a 90 4WD Pickup, hard to find help on these things, I am changing the clutch in mine right now, not fun.
 
  #3  
Old 04-02-2005, 11:44 PM
Junior Member
Join Date: Apr 2005
Location: United States
Posts: 1
Default

Also, check the turn signal assembly on the steering column. Make sure the harness in in all the way. I recently had the same problem and actually rebuilt my switch.Before I took it apart, I noticed a small spring was inside of the switch not attached to anything. I carefully took it apart, cleaned it, regreased everything, and reinstalled the spring. Everything works finenow. Aused switch from the junk yard costs about$10-20 if that doesnt work. Good luck and I hope you find the problem.
 
  #4  
Old 09-27-2006, 02:30 PM
Junior Member
Join Date: Sep 2006
Location: United States
Posts: 2
Default

My 88 does this if the switch on the steering column is not just right. Took me forever to figure this out. I have to play with moving that hazard switch forward and backward and it has to be in just the right spot for my turn signals to work.

Hope your problem is as easy.

 
  #5  
Old 03-19-2011, 05:57 PM
Junior Member
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default

i have a 1990 isuzu pickup and the hazard lights work, but the signal lights dont. the flasher clicks but the signal lights dont do any thing.
 
  #6  
Old 04-06-2011, 02:33 AM
Junior Member
Join Date: Apr 2011
Posts: 10
Default

Make sure the harness in in all the way. I recently had the same problem and actually rebuilt my switch.Before I took it apart, I noticed a small spring was inside of the switch not attached to anything.
 
  #7  
Old 04-08-2011, 08:23 PM
Junior Member
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Default

Originally Posted by shinetyler View Post
Make sure the harness in in all the way. I recently had the same problem and actually rebuilt my switch.Before I took it apart, I noticed a small spring was inside of the switch not attached to anything.
Thanks.

I had checked the turn switch with a meter and it seemed to be ok. I will take a closer look at it tomorrow and find the spring you are talking about. And check the harness connections. I have been frustrated for a while. Thanks again, at least I have something to go on now.
 

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.