IF Help & Suggestion Center Need help with IF? Ask... Have a suggestion to better IF? Tell us here...

97 Rodeo will not started with the ignition switch

  #1  
Old 07-04-2009, 12:52 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Jul 2009
Posts: 2
Default 97 Rodeo will not started with the ignition switch

I have a 97 Rodeo LS 2WD with 3.2 v6. Never had electrical problems. The engine went out so I replace it with a used Honda Passport 3.2 v6. So I put in the engine and it will no started with the ignition switch. But I can jump the starter and it runs. Some of the lights stay on on the Instrument panel like the changing light. With the car runing the battery is putting out 11.5 volts. The 100amp main fuse has power w/o the key on and will blow the fuse. Do any one have a idea whats wrong with this suv ?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
steve1298
Rodeo
0
09-18-2014 09:11 PM
pcar916
Trooper
2
12-31-2011 06:11 AM
Smittysmymechanic
Rodeo
1
05-19-2011 04:00 PM
Gundam79
Rodeo
0
07-04-2009 12:56 AM
jrandallc
Rodeo
6
09-28-2006 12:48 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 97 Rodeo will not started with the ignition switch


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.