New Member Area New to IF? Stop in tell us about you...

Inertia switch

  #1  
Old 10-23-2015, 12:17 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Default Inertia switch

I have a 97 Rodeo just replaced the fuel pump and ran fine for a while. II filled up one day and it will turn over but won't crank. Does this model have a fuel shut switch that needs to be reset? If so where is it?
 
  #2  
Old 10-28-2015, 11:54 PM
Junior Member
Join Date: May 2015
Posts: 16
Default

Have you looked into the fuel control relay or fuse box?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
dsenatore
Trooper
1
01-03-2008 09:51 AM
jross61975
Rodeo
2
09-03-2007 09:54 AM
qha000
General Tech
1
10-04-2006 11:08 AM
lightn13
New Member Area
1
06-27-2005 06:53 PM
DetroitRodeo
Rodeo
0
03-17-2005 11:46 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Inertia switch


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.