IF Help & Suggestion Center Need help with IF? Ask... Have a suggestion to better IF? Tell us here...

92 Rodeo Ignition Problems

  #1  
Old 05-12-2008, 05:37 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2008
Location: United States
Posts: 1
Default


< src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" =text/>
</>
I have a 92 Rodeo 3.1V6 4x4 I thought the starter went out on it because I got the sterotypical clicking so I replaced it and now my Rodeo try to turn over without the ignition being on until it drains the battery or the battery starts to sizzle. I have had several people look at it and no one has a clue whats wrong I have checked all fuses all ignition wires and replaced the starter relay.I was wondering if anybody had an idea what the problem might be or if they have experienced this and solved it.I miss my Rodeo any advice would be helpful.Thanks
< =text/>
_uacct = "UA-939292-44";
urchinTracker();
</>
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
justin269
Amigo
0
12-09-2008 11:05 PM
Jeff
Trooper
0
01-05-2008 01:25 PM
dohash
Amigo
7
06-23-2007 06:47 PM
Neticz
Private 'Wanted' Classifieds
2
03-11-2007 09:10 PM
Uncle Scrooge
Trooper
0
12-06-2006 07:51 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 92 Rodeo Ignition Problems


Advertising
Featured Sponsors

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.