Go Back   Isuzu Forums - Isuzu Enthusiasts Forum > General > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Connect with Facebook
Search


Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-22-2011, 07:35 AM
The Money Pit Amigo The Money Pit Amigo is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Default 4x4 light flashing

Also have a blinking 4X4 light 99 Amigo. Have checked all the vac lines and everything seems to be fine. Replaced the 4x4 sol on the drivers side firewall and it does not appear to give vac on the 4x4 (gray connector) when button is pushed. When the vac lines are swapped the 4x4 does engage when the button is pushed but still blinks. I do get voltage to both the gray and the blue on the sol. It just appears that the button is not closing the blue and opening the gray sol when pushed. The blue always has constant suction.

I did just find the Diff switch wires on the front axle were rotted and not connected. I ordered a new one but i do not think it is causing the issue from what I have read in other threads. Just for the hell of it i removed the 4x4 control under the center rest and inspected it for shorts and it looks ok.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2011, 07:49 PM
Black99Amigo4WD Black99Amigo4WD is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Default

I have a the same truck and mine will not start and the truck will not move even in neutral. It cranks and the 4WD light flashes but no start and cannot get it to move no matter what.

Guys on other forum say I should disconnect motor on side of transfer case and then put it in neutral with pliers just to get in to a garage.

Wish I had known this was really a GM product when I bought it new! A repair every six months with this truck and the frame is as rotted as a thirty year old salt truck!
Reply With Quote
  #3  
Old 11-02-2011, 11:26 AM
electricpuppyboy electricpuppyboy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 15
Default

You'll probably have more luck here:
http://forum.planetisuzoo.com/
It's a much more active forum, and not as much spam either.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2011, 07:34 PM
paulmiller156 paulmiller156 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 18
Default

Hey I liked your same truck post & I hope you will get sell this on good time !
__________________
cars for sale
Reply With Quote
  #5  
Old 12-13-2011, 01:32 AM
jakelarson jakelarson is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

I should disconnect motor on side of transfer case and then put it in neutral with pliers just to get in to a garage.
__________________
get free facebook likes
Reply With Quote
  #6  
Old 01-05-2012, 12:32 AM
ethanvalit ethanvalit is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 10
Default

I have read in other threads. Just for the hell of it i removed the 4x4 control under the center rest and inspected it for shorts and it looks ok.
Reply With Quote
  #7  
Old 01-13-2012, 09:40 PM
Taylorcarter Taylorcarter is offline
Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 76
Default

I have a the same truck and mine will not start and the truck will not move even in neutral. It cranks and the 4WD light flashes but no start and cannot get it to move no matter what.
__________________
used car
Reply With Quote
Old 01-13-2012, 09:40 PM
 
 
 
Reply

Tags
1999, 4wd, 4x4, 99, amigo, amogo, black99amigo4wd, blinking, blinks, flashing, flasing, flasshes, isuzu, light


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Advertising

Featured Sponsors
Our Sponsors
All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.

Internet Brands, Inc.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.